Parduotuvė

DISKO (šviesą atspindintis) modeliavimo gelis (15ml) Nr. 430100

17.00 Eur

 

“PRISM SHINE” gel  NR. 430100

Pasinerkite į „Flickering Dark Line“ atspindinčių statybinių gelių žavesį!

Dienos šviesoje jie blizga kaip maži blizgučiai, suteikdami jūsų manikiūrui neįtikėtiną blizgesį. O atėjus nakčiai šie blizgučiai virsta magiškomis atspindinčiomis dalelėmis, kurios šoka tamsoje ir paryškina jūsų nagus nuostabiu švytinčiu atspalviu. Žavi manikiūru visą parą!

Išskirtinis patvarumas: Tamsiai Line Shimmering Reflective Builder geliai užtikrina išskirtinį patvarumą, todėl nagai tampa lankstūs ir atsparūs pažeidimams.

Blizgesys ir blizgesys: Unikali gelių formulė suteikia nagams akinantį atspindžio efektą, todėl jie blizga ir vilioja bet kokioje šviesoje.

Lengvas naudojimas: naujoviška gelių tekstūra užtikrina paprastą ir tolygų naudojimą, palengvinant greitą ir patogų manikiūro procesą.

Platus spalvų asortimentas: mūsų asortimente yra įvairių atspalvių atspindinčių gelių, leidžiančių įgyvendinti drąsiausias dizaino idėjas.

Ilgalaikis dizainas: geliai ilgą laiką išlaiko ryškumą ir spalvų sodrumą, suteikdami ilgalaikį estetinį patrauklumą jūsų manikiūrui.

Ideali tekstūra dizainui: Gelių elastingumas leidžia lengvai sukurti įvairius dizainus – nuo ​​subtilių linijų iki 3D elementų, tenkinančių menininko kūrybinius poreikius.

Profesionali kokybė: Mūsų geliai sukurti atsižvelgiant į nagų pramonės profesionalų reikalavimus ir garantuoja aukščiausius kokybės standartus.

Privalumai:

Lengva tepti
Stiprina natūralius nagus
Gerai dera su kitais geliais
Tinka pažeistiems ar skilinėjantiems natūraliems nagams taisyti.
Tinka geliniams nagams koreguoti
Atsparus mechaniniam poveikiui
Lengvai dildomas

Naudojamas nago plokštės prailginimui arba visam nagui padengti,tinka arkai sukurti.
Polimerizacijos laikas 3 min /36 UV . 1-2 min/ 36 LED

1 in stock